martes, 13 de enero de 2015

Nota important a les treballadores

El dia 9 a les 12:00h es van reunir a la seu del Comitè d’empresa, els delegats de UGT Francesc Sáez, Sara Hernández, Israel Álvarez, Cristina Chavez, Matilde Llanes i Laura Mckay, i per part de USOC Ana Maria Mañas i Clara Violeta Cárdenas, s'excusa Feli Calvo

Es va comunicar el canvi de direcció, que a partir d’avui assumeix la Cristina Blázquez i la Responsabilitat higiènica-sanitària Agustí Beltrán.

Es parla de les propostes dels uniformes, s’ensenyen les diferents opcions: colors fúcsia, per gerocultores, neteja pantaló de color blanc i casaca lila, cuina pantaló “pata de gallo” i per la part de dalt blanc i per l’equip tècnic taronja.

Es confeccionaran els calendaris del 2015 per tots els treballadors, per l’equip tècnic es proposa racionalitzar l’horari fent jornada continua i tenint 20 minuts per dinar (sense esmorzar).

S'acorda la contractació de gent de formació dual per tal de substituir a les gerocultores i altre personal en les seves vacances amb contractes de 6 mesos. També Continuaran venint gent de Barcelona activa per fer pràctiques.

S’ha parlat amb l’empresa sobre la formació del comitè de seguretat i salut que seran: per part de l’empresa: Cristina Blazquez, Agustí Beltrán i Maite Calzada; per part dels treballadors: Sara MojedanoJuan Carlos Callau i Israel Álvarez.

Va finalitzar el contracte de treball de la Treballadora Social i no l’han renovat s'inicia el procés de selecció d'una nova treballadora social. A la treballadora l'empresa es compromet a recol·locar-la en un altre centre.

S'inicia un període de consultes entre les treballadores per tal d'iniciar un procés de Baixes Incentivades i canvis de destí/trasllat del personal de neteja cap a altres serveis de l'empresa Ingesan on el sou és un 15% més elevat.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

día 9 a las 12:00h se reunieron en la sede del Comité de empresa, los delegados de UGT Francesc Sáez, Sara Hernández, Israel Álvarez, Cristina *Chavez, Matilde Lanas y Laura *Mckay, y por parte de *USOC Ana Maria *Mañas y Clara Violeta Cárdenas, se excusa *Feli Calvo

Se comunicó el cambio de dirección, que a partir de hoy asume Cristina Blázquez y la Responsabilidad higiénica-sanitaria Agustí Beltrán.


Se habla de las propuestas de los uniformes, se enseñan las diferentes opciones: colores fucsia, por gerocultores, limpieza pantaló de color blanco y sayo lila, cocina *pantaló “pata de gallo” y por la parte de arriba blanco y por el equipo técnico naranja.


Se confeccionarán los calendarios del 2015 por todos los trabajadores, por el equipo técnico se propone racionalizar el horario haciendo jornada continúa y teniendo 20 minutos para comer (sin almorzar).


Se acuerda la contratación de gente de formación dual para sustituir a las *gerocultores y otro personal en sus vacaciones con contratos de 6 meses. 

También Continuarán viniendo gente de Barcelona activa para hacer prácticas.

Se ha hablado con la empresa sobre la formación del comité de seguridad y salud que serán: por parte de la empresa: 
Cristina *Blazquez, Agustí Beltrán y Maite *Calzada; por parte de los trabajadores: Sara *Mojedano, Juan Carlos Calláis e Israel Álvarez.

Finalizó el contrato de trabajo de la Trabajadora Social y no lo han renovado se inicia el proceso de selección de una nueva trabajadora social. A la trabajadora la empresa se compromete a recolocarla en otro centro.


Se inicia un periodo de consultas entre las trabajadoras para iniciar un proceso de Bajas Incentivadas y cambios de destino/traslado del personal de limpieza hacia otros servicios de la empresa *Ingesan donde el sueldo es un 15% más elevado.