viernes, 3 de diciembre de 2010

A Fort Pienc Acomiaden 6 treballadors i anuncia més comiats per any nou


La UGT de Catalunya denuncia que la direcció de la Residència Geriàtria Fort Pienc (Barcelona) ha acomiadat 6 treballadors d'un dia per l'altre: dimecres passat, dia 1, van rebre un burofax anunciat que no calia que anessin a treballar l'endemà. Els acomiadaments s'han produït sense que el Comitè d'Empresa, on el nostre sindicat és majoritari, hagi estat informat.

Tot i que l'empresa al·lega que els acomiada per baix rendiment, els indemnitza amb 45 dies per any treballat, acceptant doncs la improcedència dels acomiadaments, i ja ha cobert les places. Totes les persones acomiadades -6 dones i un home- tenen problemes de salut, o persones al seu càrrec amb problemes de salut, motiu pel qual, segons la direcció de l'empresa, estan massa temps de baixa.

Tanmateix, la direcció del centre ha aprofitat per fer saber la resta de la plantilla que aquests no seran els únics acomiadaments i que, de cara a any nou, ja preveuen una nova tongada.

Des de la UGT de Catalunya denunciem el comportament de la direcció del centre i demanem que la direcció readmeti els treballadors acomiadats.