miércoles, 17 de septiembre de 2014

RESPOSTA DE LA MESA A LA RECLAMACIÓ PREVIA QUE HAN REBUT AVUI

Sr.s.:


En relació al seu escrit de reclamació prèvia a la mesa electoral l'informem que els fets que relata en el seu escrit no s'ajusten a la realitat ocorreguda durant el procés electoral.

Primer: no existeixen dos calendaris electorals diferents, existeix un únic calendari que s'ha modificat dues vegades

SEGON: La Mesa electoral no ha canviat els calendaris de manera poc transparent, ho ha fet mitjançant dues resolucions la primera el dia 3 de setembre i la segona el dia 16 de setembre.

TERCER: LA mesa ha informat en tot moment dels canvis als sindicats que fins al moment han participat en el procés, és per aquest motiu que no tenim cap inconvenient en donar còpia de tota la documentació que hem anat generat durant tot el procés.

QUART: no és cert que hagem establert terminis il·legals, ni que dificultem als possibles sindicats que vulguin presentar candidatura doncs l'únic que estem fent en tot moment és allargar el procés el clarament beneficia a tots aquells que vulguin presentar candidatura.

CINQUÈ: El motiu dels canvis al calendari els errors constants de l'empresa CLECE resoldre les reclamacions que han presentat treballadores contra el cens per motius de tipus de contracte així com antiguitat.

Sisè: Que avui tindrà lloc un CMAC a la seu del departament de treball de la Generalitat de Catalunya per una impugnació presentada pel sindicat UGT també relacionada amb errors al cens.

Setè: en relació als terminis dels quals fan esment hem corregit el calendari, doncs, no tenim experiència en eleccions sindicals havien posat la data del pas 4.

Per tot ho exposat anteriorment restem a la seva disposició i deixem un sobre a recepció a la seva atenció amb tota la documentació relacionada amb aquest procés.